Plazmavágó berendezés | Könnyen és egyszerűen

plazmavágó

Az elme megint nagyot alkotott, amikor ezt a gépezetet kitalálta és megalkotta.
A plazmavágó berendezés a használt áramforrás működési elvéből adódóan fémes szerkezeti anyagok vágására alkalmas. Szerkezeti acélok, korrózióálló acélok, alumínium, és rézötvözetek vágására is alkalmas. A vágott felület merőleges, gyakorlatilag salakmentes, valamint minimális salakkal vágható. A saját fejlesztésű vezérlés gyártása során a csúcstechnológiát jelentő Japán AC digitális szervo motorok és driverek kerülnek beépítésre. Mozgó hídként az ISEL Automation könnyűfém, golyósorsós Linear szánjai kerülnek alkalmazásra. A pálya görbék nagy radiális gyorsulásait is le tudja vezérelni az elsősorban vékony lemezek tartományában.
Az állandóan stabil és precíz lemezvastagság független függőleges beállást automata lemez érzékelő garantálja. Hő deformációt elszenvedett lemezek alakváltozását az ívfeszültségből vezérelt, folyton aktív lemezkövető rendszer felügyeli.

A plazmavágó berendezés vágási magassága és sebessége vágás közben is állítható. Az ügyfelek számára folyamatos szoftverkövetést biztosít a garanciális időszakban díjmentesen minden cég, akitől a plazmavágó berendezés vásárolva volt.

A plazmavágó berendezés ára igen magas. Kezdő cégek szinte soha nem engedhetik meg maguknak, hogy befektessenek egy ilyen gépezetbe. Sokszor még egy régen piacon tevékenykedő, jól működő cég sem. Éppen ezért találta azt ki az Európai Unió, hogy segíti azokat a vállalatokat, melyek önerőből nem lennének képesek megvásárolni egy ilyen nagy plazmavágó berendezést.

Az Európai Unió egyik nagy előnye, hogy a tőke szabadon áramlik. Éppen ezért Magyarországon is lehetőség van pályázni a plazmavágó berendezés árára. Ilyenkor az a megszokott eljárási forma, hogy kiírják a pályázatot és a feltételeket. A feltételek általában olyan dolgok szoktak lenni, hogy finanszírozni kell a gép 30%-át önerőből. Azonban ezt a cég fedezheti hitelből is, azt a pályáztató nem szabja meg. Valamint a cégnek is rendben kell lennie minden téren.

A plazmavágó berendezés pályáztatása során mindig pénzt írnak ki. Ezt annyit jelent, hogy megszabnak egy nagyobb összeget valamint azokat a gépeket, melyekre pályázni lehet. Minden cég egyénileg dönti el, hogy a plazmavágó berendezés, amire szüksége van, milyen típusú. Ebbe a pályáztató nem lát bele. Ezek után a cégek megírják a pályázatot. Beadják majd várnak az elbírálásra. Ha az elbírálás pozitív lett, onnantól kezdve egy megszabott határidő van a gépek megrendelésére illetve beszerzésére.

A plazmavágó berendezés megszerzése tehát nem lehetetlen senki számára. Kezdők is nyugodtan vásárolhatnak plazmavágó berendezést.

Ide kattintva többet is megtudhat.

Comments are closed.